Aulangon tenniskentille haetaan kentänhoitajia kesätöihin

21.3.2022

Sinä ulkoilmasta, vastuusta sekä tenniksestä pitävä nuori! 

Etsitkö kesätöitä Hämeenlinnasta? Nyt on mahdollisuus hakea töihin Aulangon tenniskenttien hoitajaksi kesäkaudelle (toukokuu-syyskuu) 2022. Huomioimme myös mahdolliset opiskelujen aikataulut.  

 

Työhön kuuluu 

– kenttien hoitoa sisältäen kastelua, harjaamista, massan levitystä, yms. 

– kenttämaksujen vastaanottoa Zettle-maksulaitteen avulla  

– ulkoalueiden kunnossapitoa, mm. ruohonleikkuuta ja rikkaruohojen kitkemistä  

– pukuhuoneiden siistimistä ja roskakorien tyhjentämistä  

– kahvilan pitoa 

 

Työaika päivässä 6–7 h. Työt tehdään aamu- ja iltavuoroissa maanantaista sunnuntaihin. Kentät ovat päivisin auki klo 9–21. 

Palkka on 8 €/ tunti, sunnuntaisin 11 €/ tunti. 

Kesäkausi alkaa kenttien kunnostustalkoilla hyvissä ajoin keväällä, yleensä huhti-toukokuun vaihteessa. Kentät avataan heti sen jälkeen, säiden salliessa. Joustava töiden aloitus sekä sitoutuminen vielä elo- ja syyskuulle ovat hakijalle eduksi.  

Välillä työtä tehdään tiimissä, välillä yksin. Työt ovat helppo oppia ja annamme niihin perehdytyksen sekä tukea, et jää yksin. 

Hämeenlinnan Tennisseuran jäsen ja tennisvalmennuksessa oleva nuori on ensisijainen hakija kesätyöpaikkoja täytettäessä. Älä kuitenkaan epäröi hakea tämänkään ulkopuolelta. Hyviä työntekijöitä tarvitaan aina! 

Toivomme sinulta 

– Ennen kaikkea reipasta ja iloista asiakaspalvelijan asennetta sekä oma-aloitteellisuutta. 

– Kykyä tarkastella työympäristöäsi ja tarttua asioihin mitkä tarvitsevat tekemistä. 

– Vastuullisuutta.  

– Haet Hml:n kaupungin tai Osuuspankin kesätyösetelin saatuasi tiedon valinnastasi: 

https://www.hameenlinna.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/tyollisyyssetelit/kesatyosetelit/

– Vähintään 15 vuoden ikää.  

Haku 

– Kerro itsestäsi ja siitä miksi tämä paikka olisi juuri sinulle sopiva kesätyöpaikkana.  

– Onko sinulla aikaisempaa työkokemusta, jota voisit käyttää hyödyksi Aulangon kentillä? Kerro siitä. Millaista, miten kauan ja missä? 

– Onko sinulla ensi kesänä joku ajankohta, mikä on jo sovittu ja haluat ottaa sen haussa huomioon? Esim. rippileiri, kesäkoulua, matka, tms. Elämässä ja kesässä pitää olla myös muutakin. 

– Laitathan hakemukseen myös nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

 

Haku on avoinna 13.3 – 31.3. 2022 asti. Avoimet hakemukset voit laittaa osoitteeseen aulanko(at)hameenlinnantennisseura.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, voit lähettää ne samaan osoitteeseen. Haluamme myös haastatella hakijat hakemusten perusteella. Haastattelu on mukavaa jutustelua, jossa kerromme tarkemmin mitä työhön kuuluu. Samalla sinä voit kysyä mieleesi tulevista asioista. Haastattelun suorittavat kaksi HTS:n johtokunnan jäsentä, joiden kanssa tulet työskentelemään ensi kesänä Aulangon kentillä. Haastatteluiden jälkeen otamme kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostitse.