https://hameenlinnantennisseura.fi/wp-content/uploads/2021/07/Janne.jpg

PäävalmentajaJanne Sairio

HTS:n oma kasvatti ja käynyt läpi sen tarjoaman pelaajapolun. Kilpaillut kansallisessa A-luokassa. Edustanut HTS:ää ja Parolan Tennistä.

HTS kutsui jo nuorena 1990-luvulla valmentajan rooliin ottamaan vastuuta. Valmentanut HTS-menestyjiä mm. Outi Helminen (Järvinen), Virve Visakivi-Laine, Harri Suutarinen…

Toiminut valmentajana Hyvinkään Tennisseurassa (HyTS) , Riihimäen Verkkopalloseurassa (RiVS) sekä Tenniskoulu Janne Sairio. Valmennuskokemusta yli 12v.

Suorittanut Suomen Tennisliiton kilpavalmentaja-koulutuksen (Taso3) v. 2019

Jannea koukuttaa vastuu, kokonaisvaltainen kehittyminen, tuloksellisuus ja haasteellisuus!

Valmennuskielet: Suomi, Englanti, Viro

Yhteystiedot: 040 508 53 69 / [email protected]

https://hameenlinnantennisseura.fi/wp-content/uploads/2020/12/Stephane2.jpg

ValmentajaStéphane Gouriou

Kilpaillut paljon Ranskassa ja Belgiassa. Vuonna 2006 muuttanut Hämeenlinnaan. Liittynyt Hämeenlinnan Tennisseuraan vuonna 2007. Nykyään A-luokan tasoitus ja sarjapelejä 3-divisioonassa.

Opiskellut liikunnanohjaajaksi Reimsissä Ranskassa ja käynyt myös Ranskan tennisliiton ohjaajakoulutuksen (I taso). Valmentanut kaksi vuotta lasten ryhmää Reimsissä.

Valmentannut HTS:ssä vuodesta 2011 lähtien ja suorittanut Suomen Tennisliiton seuravalmentajakoulutuksen (Taso 2) vuonna 2019.

Valmennuskielet: suomi, ranska ja englanti.

Yhteystiedot: 044 510 0743 / [email protected]

https://hameenlinnantennisseura.fi/wp-content/uploads/2020/12/Osmo2.jpg

TennisohjaajaOsmo Tuomisto

Juniori-ikäisenä kilpaillut säännöllisesti ja voittanut Suomen mestaruuden minitenniksessä. Edustanut pienestä asti HTS:ää ja edustaa edelleen HTS-joukkuetta.

Työskennellyt liikunnallisen iltapäiväkerhon ohjaajana ja kiertänyt kaikissa Hämeenlinnan Lasten Liikunnan Tuki ry:n kantakaupungin iltapäiväkerhoissa.

Osmo harrastaa urheilua erittäin monipuolisesti myös tenniksen ulkopuolella. Hän pitää fyysisistä treeneistä, joissa liikutaan ja hikoillaan paljon, unohtamatta isoa toistomäärää pallon kanssa.

Osmo on suorittanut Suomen Tennisliiton ohjaajakoulutusta (Taso 1).

Aloittanut tennisohjaajana HTS:ssä syksyllä 2020.

Valmennuskielet: suomi

Yhteystiedot: 040-825 4835 / [email protected]

© Hämeenlinnan tennisseura 2022