HomeValmennus

Seuran jäsenillä on oikeus osallistua valmennukseen. Jos et ole vielä jäsen, niin voit liittyä tästä.

Tasoryhmiä toteutetaan ikä ja taito huomioiden. Tasoryhmiä on tenniskoulusta kilpavalmennukseen, joten oman pelaamisen ja taitojen kehittäminen onnistuu helposti sopivissa ryhmissä. Aloittelijoille ja harrastelijoille on omat ryhmänsä lasten naperotenniksessä sekä aikuisvalmennuksen puolella.

Kilpailemisesta kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuudet pelin monipuoliseen kehittämiseen omissa ryhmissään.

Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet vähintään tennisohjaajakoulutuksen ja ylläpitävät taitojaan jatkokoulutuksilla sekä käytännön työssä. Valmennukset tapahtuvat Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa ja kesäisin Aulangon tenniskentillä.

VALMENNUSRYHMÄT JA RYHMIEN KOKO

Perusvalmennusta pyritään järjestämään vähintään 4-6 henkilön ryhmissä osallistujien tason ja tavoitteiden mukaan. Tavoitteena on kehittää monipuolisten harjoitusten avulla ohjattavien perusliikuntataitoja sekä tenniksen perustekniikkaa ja –taktiikkaa.

Harjoituksen kesto on 1-1,5 tuntia, suosittelemme osallistumista vähintään 2 harjoituskertaan viikossa. Harjoituksia on sekä arkisin että viikonloppuisin.

HTS painottaa harrastetoiminnan lisäksi kilpavalmennusta aiempaa enemmän. Pelaajille, joiden kehitys sekä harjoitus- että kilpailuolosuhteissa osoittaa riittävää edistystä, järjestetään kilpajunioreille tarkoitetun ohjelman mukaisesti vielä monipuolisempi ja kattavampi valmennusohjelma.

VALMENNUSJAKSOT JA TUNTIHINNAT

Valmennusjaksolla tarkoitetaan jotakin alla mainittua ajanjaksoa, minkä aikana valmennettava on sitoutunut käymään valmennuksessa ja vastaanottamaan kyseisestä valmennusjaksosta valmennuslaskun kulloinkin voimassa olevien tuntihintojen mukaan. Seuralla on oikeus laskuttaa koko valmennusjakso valmennettavalta, vaikka hän ei kaikilla valmennustunneilla kävisikään. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida/korvata. Yksittäiset ja ajoissa ilmoitetut poissaolot voi korvata korvausjärjestelmän mukaisesti osallistumalla toisen ryhmän tunnille. Yli neljän viikon yhtäjaksoinen poissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

Irtisanoutuminen valmennuksesta

Irtisanomisaika on 1 kuukausi. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti valmennuspäällikkölle.

Valmennustunnin hinta 1.6. alkaen

– Aikuiset              19 € / tunti

– Juniorit (7-17v.)  Yksi tunti viikossa 16 € / tunti. Kaksi tuntia tai enemmän 14 € / tunti