HomeValmennus

VALMENNUKSEN KUVAUS:

Kaikki seuran valmentajat ovat käyneet vähintään tennisohjaajakoulutuksen ja ylläpitävät taitojaan jatkokoulutuksilla sekä käytännön työssä. Valmennukset tapahtuvat Hämeenlinnan Tenniskeskuksessa ja kesäisin Aulangon tenniskentillä.

Seuran jäsenillä, jotka ovat vähintään käyneet alkeiskurssin, on oikeus osallistua valmennukseen. Jos et ole vielä jäsen, niin voit liittyä tästä.

Perhetennis:
Tavoitteena on antaa lapselle liikunnallisia elämyksiä ja onnistumisia. Perhetennis edistää lapsen motoristen ja sosiaalisten taitojen kehittymistä. Sisältää leikkiä ja tennikseen liittyviä liikkeitä sekä välineitä. Perhetennis on tarkoitettu 3-5 vuotiaille (aikuinen-lapsi).

Harrastetennis:
Tavoitteena oppia pelaamaan tennistä kovilla palloilla. Harjoituksissa käytetään tasonmukaisia palloja. Harrasteryhmässä oppii tenniksen perustaidot. Ikäryhmän ja taitotason mukaan harrastetennistä pelataan eri kokoisilla kentillä ja eri nopeuksisilla palloilla.

Intensiivitennis:
Tavoitteellisempaa harrastamista. Suurempi tuntimäärä edistää oppimista ja taitojen kehittymistä. Opetetaan myös syvällisemmin tekniikkaa ja taktiikkaa. Mahdollistaa kilparyhmään etenemisen.

Kilpatennis:
Kilpatennisryhmässä odotetaan liikunnallisuutta, keskittymiskykyä ja omaa halua pelata tennistä sekä kilpailla. Lisäksi odotamme vanhempien sitoutumista toimintaan. Harjoittelu sisältää noin viisi tuntia ohjattua tennisvalmennusta sekä lisäksi oheisharjoittelua. Pelaaja sitoutuu myös omatoimiseen harjoitteluun. Tavoitteena luoda pohjaa kansalliselle huipulle etenemiseen.

VALMENNUSRYHMÄT JA RYHMIEN KOKO

Vähintään 4-6 henkilön ryhmissä.

Harjoituksen kesto on 1-1,5 tuntia. Harjoituksia on sekä arkisin että viikonloppuisin.

VALMENNUSJAKSOT

Valmennusjaksolla tarkoitetaan ajanjaksoa, minkä aikana valmennettava on sitoutunut käymään valmennuksessa ja vastaanottamaan kyseisestä valmennusjaksosta valmennuslaskun kulloinkin voimassa olevien hintojen mukaan. Seuralla on oikeus laskuttaa koko valmennusjakso valmennettavalta, vaikka hän ei kaikilla valmennustunneilla kävisikään. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida/korvata. Yli neljän viikon yhtäjaksoinen poissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan.

Seuraava kausi ja hinnat näkyvät ilmoittautumissivulla.