YleinenAulangon tenniskentille haetaan kentänhoitajia kesätöihin

27.2.2021

Sinä ulkoilmasta, vastuusta sekä tenniksestä pitävä nuori! 

Etsitkö kesätöitä Hämeenlinnasta? Nyt on mahdollisuus hakea töihin Aulangon tenniskenttien hoitajaksi kesäkaudelle (toukokuu-syyskuu) 2021. Huomioimme myös mahdolliset opiskelujen aikataulut.  

 

Työhön kuuluu 

– kenttien hoitoa sisältäen kastelua, harjaamista, massan levitys, yms. 

– kenttämaksujen vastaanottoa iZettle-maksulaitteen avulla  

– ulkoalueiden kunnossapitoa, mmruohonleikkuuta ja rikkaruohojen kitkemistä  

– pukuhuoneiden siistimistä ja roskakorien tyhjentämistä  

– kahvilan pitoa 

– kuvien ottamista HTS:n some-sivuille 

 

Palkka on 7 €/ tunti, sunnuntaisin 10 €/ tunti. 

Työaika päivässä 6-7 h. Työt tehdään aamu- ja iltavuoroissa maanantaista sunnuntaihin. Kentät ovat päivisin auki klo 9-21. 

Kesäkausi alkaa kenttien kunnostustalkoilla hyvissä ajoin keväällä. Kentät avataan heti sen jälkeen, säiden salliessa. Joustava töiden aloitus sekä sitoutuminen vielä elo- ja syyskuulle ovat hakijalle eduksi.  

Välillä työtä tehdään tiimissä, välillä yksin. Työt ovat helppo oppia ja annamme niihin perehdytyksen sekä tukea, et jää yksin. Saat avuksesi erilaisia tehtävälistoja, joiden avulla voit varmistaa ettei osa asioista unohdu. 

Hämeenlinnan Tennisseuran jäsen ja tennisvalmennuksessa oleva nuori on ensisijainen hakija kesätyöpaikkoja täytettäessä. Älä kuitenkaan epäröi hakea tämänkään ulkopuolelta. Hyviä työntekijöi tarvitaan aina! 

Toivomme sinulta 

 Ennen kaikkea reipasta ja iloista asiakaspalvelijan asennetta sekä oma-aloitteellisuutta. 

– Kykyä tarkastella työympäristöäsi ja tarttua asioihin mitkä tarvitsevat tekemistä. 

– Vastuullisuutta.  

– Haet Hml:n kaupungin kesätyösetelin heti hakemuksen lähetettyäsihttps://www.hameenlinna.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/tyollisyyssetelit/kesatyosetelit/ 

– Vähintään 15 vuoden ikää.  

Haku 

– Kerro itsestäsi ja siitä miksi tämä paikka olisi juuri sinulle sopiva kesätyöpaikkana.  

– Onko sinulla aikaisempaa työkokemusta, jota voisit käyttää hyödyksi Aulangon kentillä? Kerro siitä. Millaista, miten kauan ja missä? 

– Onko sinulla ensi kesänä joku ajankohta, mikä on jo sovittu ja haluat ottaa sen haussa huomioon? Esim. rippileiri, kesäkoulua, matka, tms. Elämässä ja kesässä pitää olla myös muutakin. 

– Laitathan hakemukseen myös nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. 

 

Haku on avoinna 1.3 – 15.3. 2021 asti. Avoimet hakemukset voit laittaa osoitteeseen aulanko(at)hameenlinnantennisseura.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, voit lähettää ne samaan osoitteeseen. Haluamme myös haastatella hakijat hakemusten perusteella. Haastattelu on mukavaa jutustelua, jossa kerromme tarkemmin mitä työhön kuuluu. Samalla sinä voit kysyä mieleesi tulevista asioista. Tärkeintä on tavata toisemme, koronarajoitukset huomioiden. Haastattelun suorittavat yksi tai kaksi HTS:n johtokunnan jäsen, joiden kanssa tulet työskentelemään ensi kesänä Aulangon kentillä. Hakuajan jälkeen otamme kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostitse. 

© Hämeenlinnan tennisseura 2022