TULE PELAAMAAN &
LIIKKUMAAN

AIKUISET

Hämeenlinnan Tennisseura tarjoaa aikuisjäsenille mahdollisuuden monipuoliseen tenniksen harrastamiseen. Sisältäen sekä kilpailu että harrastustoiminnan.

JUNIORIT

Perhetennis: 3-5 v. lapsille. 6-20 vuotiaille harraste-, intensiivi- ja kilpatennis.

VALMENNUS

HTS tarjoaa monipuolista valmennusta lajiin tutustumisesta aina kansainväliseen tennikseen tähtäävälle asti. Nuorimmat seuran ryhmissä ovat 3-vuotiaita ja vanhimmat jo pitkälle seniori-ikään ehtineitä pelaajia.

TIETOA SEURASTA

Seura tarjoaa kaikille mahdollisuuden oppia ja kehittää taitoja tenniksessä

Hämeenlinnan Tennisseura ry (HTS) on vuonna 1939 perustettu urheiluseura. Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua, sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, kilpa- ja huippu-urheiluun tai näihin liittyvään toimintaan.